آموزش حذف دائمی اکانت اینستاگرام

5/5 - (1 امتیاز)

اینستاگرام یا اینستاگرَم (به انگلیسی: Instagram) شبکه اجتماعی هم‌رسانی عکس و ویدئو است که کوین سیستروم و مایک کرایگر آن را بنیان نهادند و هم‌اکنون شرکت فیس‌بوک مالکیت آن را برعهده دارد. این نرم‌افزار این امکان را به کاربران خود می‌دهد که عکس‌ها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توییتر، تامبلر و فلیکر هم رسانی کنند. کاربران هم‌چنین می‌توانند از فیلترهای دیجیتال برای تصاویرشان استفاده کنند. محدودیت هم‌رسانی ویدئو در اینستاگرام ۶۰ ثانیه است.

اینستاگرام یک نرم‌افزار مالکیتی است و برای آی‌اواس، اندروید و مایکروسافت ویندوز در دسترس است. دنبال‌شده‌ترین مرد در اینستاگرام کریستیانو رونالدو ورزشکار و دنبال‌شده‌ترین زن نیز آریانا گرانده خواننده است. تخم‌مرغ اینستاگرام نیز بیشترین لایک را در این شبکه اجتماعی به دست آورده‌است. دیگر افرادی که بیشترین دنبال‌کننده را در اینستاگرام دارند: سلنا گومز، دوئین جانسون، کایلی جنر، کیم کارداشیان، لیونل مسی و بیانسه هستند.

دیلیت اکانت اینستاگرام

هستند افرادی که می خواهند برای همیشه این شبکه ی شلوغ را ترک و یا صفحه جدیدی برای خود ایجاد نمایند. و گاهی هم برای رفع هک شدن صفحه آن را برای همیشه دیلیت نمایند.


برای دیلیت اینستاگرام اینجا کلیک نمایید


بعد از ورود به لینک بالا مطابق تصویر زیر اسم و رمز صفحه اینستاگرام خود را وارد نمایید.

با وارد کردن اسم و رمز صفحه ی اینستاگرام خود مطابق تصویر زیر از منوی ابشاری گزینه ی Something else را انتخاب نمایید.

با انتخاب گزینه ی Something else مطابق تصویر زیر صفحه ای برای شما ظاهر می شود. که با وارد کردن رمز صفحه اینستاگرام خود به عنوان تایید هدف از دیلیت اکانت و زدن دکمه ی delete در پایین صفحه عملیات پایان می پذیرد.

توجه داشته باشید که عملیات دیلیت اکانت برای شما فورا یا حداکثر 12 ساعته انجام می شود اما اطلاعات صفحه ی شما تا تاریخ تعیین شده توسط اینستاگرام حفظ سپس دیلیت کامل انجام می شود. این کار برای حفظ حریم خصوصی و امنیت و همچنین اگر پشیمان شده اید بتوانید قبل حذف کامل پیج خود را برگردانید.

ترجمه پیام اینستاگرام

If you continue, your profile and account details will be deleted on April 15, 2021. You won’t be visible on Instagram between now and then. If you change your mind, you can log back in before the deletion date and choose to keep your account.

اگر ادامه دهید ، مشخصات نمایه و حساب شما در تاریخ 15 آوریل 2021 حذف خواهد شد. از این به بعد در اینستاگرام قابل مشاهده نخواهید بود. اگر نظر خود را تغییر دهید ، می توانید قبل از تاریخ حذف دوباره وارد سیستم شوید و حساب خود را نگه دارید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *